Μητρόπουλου 15, Τ.Κ. 19 500, Λαύριο | Αττική

Τηλ.: +30 210 300 89 67

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω συχνές ερωτήσεις πριν μας στείλετε το μήνυμά σας.

Ποιές είναι οι χρεώσεις αποστολής για παραγγελίες από το κατάστημά σας;

Η χρέωση από την ΕΛΤΑ Courier είναι €3.00 ανά 2 κιλά, για αποστολές μελανιών και τόνερ. Για αποστολές εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων, το κόστος αποστολής ανέρχεται στα €12,50 ανά συσκευή. Στις ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβάνεται το κόστος αντικαταβολής.

Ποιές μέθοδοι πληρωμής είναι αποδεκτές από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα;

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελίας σας με μετρητά κατά την παράδοση (αντικαταβολή), με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, με τραπεζική κατάθεση καθώς με την χρήση paypal λογαριασμού.

Σε πόσες ημέρες θα έχω την παραγγελία μου;

Ηλεκτρονικές παραγγελίες που γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή μέχρι τις 13:00, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα, με συνηθέστερη παραλαβή από εσάς, την αμέσως επόμενη εργάσιμη. Σε διαφορετική περίπτωση, η παραγγελία σας θα έχει παραδοθεί εντός 2 εργασίμων ημερών.

Πόσο ασφαλές είναι το eshop σας; Τα προσωπικά μου δεδομένα, είναι προστατευμένα;

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι πλήρως εναρμονισμένο με τις βέλτιστες τεχνολογίες ασφαλείας δεδομένων, κάνοντας χρήση των απαιτούμενων πιστοποιητικών SSL. Παράλληλα, σε απόλυτη ταύτιση με τις οδηγίες του GDPR, η εταιρείας μας διαθέτει πιστοποιημένο υπεύθυνο επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων.

Ποιά είναι τα βήματα μετά την τοποθέτηση μιας παραγγελίας;

Το e-shop μας σας ενημερώνει με αυτοματοποιημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (emails), για το κάθε στάδιο στο οποίο βρίσκεται η παραγγελία σας. Όταν η κατάσταση της παραγγελίας γίνει “Απεστάλη”, σας γνωστοποιείται ο κωδικός αποστολής, με τον οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε την παραγγελία σας, από το σύστημα της συμβεβλημένης μεταφορικής εταιρείας.

Μπορώ να λάβω τιμολόγιο για την παραγγελία μου;

Βεβαίως! Απλά συμπληρώστε τα απαραίτητα φορολογικά στοιχεία στην καρτέλα σας, για την ορθή έκδοση των αντίστοιχων παραστατικών από το σύστημά μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

    Όλα τα μηνύματα απαντώνται από τους εκπροσώπους μας, το συντομότερο δυνατό με αυστηρή τήρηση του αριθμού προτεραιότητας.