Σχετικά με εμάς

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην πώληση συμβατών, ανακατασκευασμένων αλλά και γνήσιων αναλώσιμων για εκτυπωτές και φωτοτυπικά από το 2008.

Στην προσπάθειά μας για συνεχή εξέλιξη, με έμφαση στη γνώση και την εμπειρία μας, προτεραιότητά μας παραμένει η εξασφάλιση προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας και η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών μας.

Εισάγουμε από τους μεγαλύτερους προμηθευτές, αναλώσιμα εκτυπωτών όλων των κατασκευαστών και προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα σε χαμηλές τιμές.

Διαθέτουμε κωδικούς σχεδόν για κάθε τύπο και μοντέλο εκτυπωτή, ενώ τα προϊόντα μας συνοδεύονται από τις κάτωθι πιστοποιήσεις:

  • ISO 9001 (Διεθνές Πρότυπο Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας)
  • ISO 14001 (Διεθνές Πρότυπο για την εφαρμογή Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης)
  • ISO/IEC 19752
  • ISO/IEC 19798
  • ISO/IEC 24711

Όλα τα προϊόντα που διαθέτει η εταιρεία μας, φέρουν Σήμανση “CE”. Αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα έχουν ενδελεχώς ελεγχθεί από ευρωπαϊκές και εθνικές υπηρεσίες ώστε να πληρούν όλες τις απαραίτητες ευρωπαϊκές προδιαγραφές ως προς την ασφάλεια και την προστασία της υγείας και του περιβάλλοντος.

Τέλος, η εταιρεία μας είναι καταχωρημένη στο Εθνικό Μητρώο Παραγωγών (Ε.Μ.ΠΑ.) του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (Ε.Ο.ΑΝ.) και είναι συμβεβλημένη με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ).

Τώρα πλέον μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα μας και διαδικτυακά στο www.printmaster.gr. Αναζητήστε εύκολα και γρήγορα και παραγγείλτε με ασφάλεια το προϊόν που ψάχνετε.