Γιατί ένας εκτυπωτής λέιζερ είναι καλύτερος για μια επιχείρηση

Είτε θέλετε έναν εκτυπωτή για το γραφείο σας είτε είστε μια επιχείρηση με βαριές ανάγκες εκτύπωσης, η ύπαρξη του κατάλληλου εκτυπωτή κάνει τη διαφορά. Οι εκτυπωτές λέιζερ είναι η προτιμώμενη επιλογή εκτυπωτών για τους περισσότερους χώρους εργασίας χάρη στις γρήγορες ταχύτητες εκτύπωσης, τις ευέλικτες δυνατότητες και τις κασέτες γραφίτη μεγάλου όγκου. Δεν είναι τυχαίο το ότι οι περισσότερες επιχειρήσεις προτιμούν τους λέιζερ εκτυπωτές από τους inkjet. Δείτε της διάφορες

Οι κασέτες τόνερ εκτυπώνουν περισσότερες σελίδες

Οι εκτυπωτές λέιζερ εκτυπώνουν με κασέτες τόνερ αντί για μελάνι. Αυτά τα δοχεία έχουν σχεδιαστεί για έντονη χρήση σε επιχειρήσεις και μπορούν να εκτυπώσουν για χιλιάδες σελίδες προτού χρειαστεί να αντικατασταθούν, επομένως δεν χρειάζεται να αγοράζετε συχνά νέα δοχεία.

Το τόνερ δεν θα στεγνώσει

Οι κασέτες γραφίτη μπορούν να διαρκέσουν για μήνες στον εκτυπωτή σας χωρίς να στεγνώσουν, λόγω της σκόνης γραφίτη που περιέχουν, σε αντίθεση με το υγρό μελάνι που περιέχουν οι inkjet εκτυπωτές.

Οι εκτυπωτές λέιζερ είναι γρήγοροι

Είτε θέλετε να εκτυπώσετε πέντε είτε πενήντα σελίδες, οι εκτυπωτές λέιζερ κάνουν τη δουλειά τους σε δευτερόλεπτα και προσφέρουν ευκρινείς εκτυπώσεις με επαγγελματική εμφάνιση κάθε φορά.

Οι εκτυπωτές λέιζερ συντηρούνται ευκολότερα

Με έναν εκτυπωτή λέιζερ, μπορείτε να εκτυπώνετε όποτε θέλετε και δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχείτε για το βούλωμα της κεφάλης του εκτυπωτή ή τα προβλήματα συντήρησης που χρειάζεται ένας εκτυπωτή inkjet.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies, έτσι ώστε να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την χρήση της ιστοσελίδας, αυτομάτως συμφωνείτε στη χρήση τους.