Πώς να εκτυπώσετε μόνο με μαύρο μελάνι (Windows)

Εάν δεν έχετε χρωματιστό μελάνι και θέλετε λίγο περισσότερο χρόνο για να συνεχίσετε να εκτυπώνετε σε μαύρο, δείτε πώς μπορείτε να παρακάμψετε το έγχρωμο μελάνι και να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις του εκτυπωτή σας για να έχετε βέλτιστα αποτελέσματα.

1. Από οποιαδήποτε εφαρμογή χρησιμοποιείτε, πατήστε CTRL+P για να εμφανιστεί το αναδυόμενο παράθυρο Εκτύπωση.

2. Υπάρχουν πολλά πιθανά κουμπιά ή σύνδεσμοι για να κάνετε κλικ από εδώ. Μπορεί να δείτε τις Ιδιότητες εκτυπωτή, Προηγμένες ρυθμίσεις ή Περισσότερες ρυθμίσεις. Κάντε κλικ σε οποιοδήποτε από αυτά τα κουμπιά ή συνδέσμους, για να μεταβείτε στο επόμενο βήμα.

3. Εάν αυτό στο οποίο κάνατε κλικ προηγουμένως ήταν το Περισσότερες ρυθμίσεις, κάντε κλικ στην επιλογή Εκτύπωση χρησιμοποιώντας το παράθυρο διαλόγου συστήματος στο επόμενο παράθυρο.

Print using system dialog

4. Μόλις μεταβείτε σε αυτό το παράθυρο, κάντε κλικ στο κουμπί Προτιμήσεις.

5. Από αυτό το παράθυρο, κάντε κλικ στο κουμπί Για προχωρημένους

 

6. Από εδώ, επιλέξτε Κλίμακα του γκρι από την αναπτυσσόμενη λίστα Λειτουργία έγχρωμης εκτύπωσης, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία εξοικονόμησης μελανιού ή μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη Μονόχρωμη εάν εξακολουθείτε να έχετε μελάνι στη μαύρη κασέτα σας και θέλετε εκτυπώσεις πιο σκούρες από την κλίμακα του γκρι.

7. Στο ίδιο παράθυρο, αναζητήστε την Ποιότητα εξόδου και επιλέξτε Κανονική. Μπορείτε να επιλέξετε πρόχειρο εάν θέλετε να εξοικονομήσετε μελάνι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies, έτσι ώστε να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την χρήση της ιστοσελίδας, αυτομάτως συμφωνείτε στη χρήση τους.